Cargols guisats amb pernil i cansalada

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per bullir els cargols:

Per la picada:

2 racions

Utensilis

Recomano una cassola de terrissa

Elaboració

Primer de tot bullim els cargols amb els ingredients i aigua abundant durant una hora i mitja o dues depenent del tamany dels cargols
Si cal anirem escumant i a mitja cocció cambiarem l'aigua.
Un cop bullits els cargols, els escorrem i els reservem.
Posem una cassola al foc i fregim la llesca de pa i el fetge; reservem i seguidament  saltem la xulla a trossets i el pernil a trossets, amb un raig de conyac; retirem de la cassola i reservem en un plat
Després fem un sofregit ben confitat
Mentre sens fa el sofregit preparem la picada al morter i la reservem
Un cop fet el sofregit, posem un bon got de vi ranci,   la cansalada, el pernil i els cargols a la cassola; donem unes voltes i afegim brou fins a cobrir be els cargols
Fem coure una bona mitja hora i cap a mitja cocció afegim la picada; remenem be i seguim coent amb la cassola tapada. Si cal durant la cocció provarem de sal i rectificarem si cal.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se