Bunyols de cargols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg - Cargols grans
  • 150 g - Farina
  • 20 cl - Llet
  • 1 - Ceba
  • 4 grans - All
  • Una mica - Llevat
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Bulliu els cargols com si els féssiu a la cassola i buideu-los.
Feu un sofregit amb la ceba, els alls i el julivert.
Afegiu-hi els cargols i remeneu-ho.
Feu una pasta amb la farina, la llet i el llevat, i barregeu-hi els cargols escorreguts.
Fregiu els bunyols amb oli fins que quedin rossos i cruixents.

Notes

En comptes de llevat s’hi pot posar una mica de cervesa o de sifó.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Company Jordi et paso una nova recepta de caragols, encara men queda alguna més que seguira. Una forta abraçada Joan.C
Dolça diu:
Ai, Joan!! Així com les de xocolata me les apunto totes amb aquesta si que no puc, els caragols i jo som incompatibles!!
PTNTS


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!