Pebrots farcits de truita de patata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escapceu els pebrots per la banda de la tija, netegeu-los per dins amb aigua i deixeu-los escórrer.
Fregiu les patates i la ceba a dauets en una paella, un cop ben sofregit, escorreu-ne l’oli.
Bateu els ous i afegiu-hi les patates i la ceba.
Farciu els pebrots amb aquesta mescla ajudant-vos d’una cullereta.
Col•loqueu els pebrots farcits en una safata que pugui
anar al forn.
Feu-los coure uns 20 minuts a 180º, fi ns que la truita s’hagi pres.
En una safata plana, fareu un llit base de salsa de tomàquet (feta a casa) i, al damunt, els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se