Conill de muntanya a l'Empordanesa

Categoria:
Típica de: Espanya → Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrar el conill, posar-lo en una cassola de fang amb la mantega i anar-lo sofregint, juntament amb les cebetes i la cansalada, tallat a daus.
Afegir la farigola, el llorer, el julivert i treure-li si cal una mica de greix.
Regar-ho amb el vi i deixar-lo reduir.
Quan el vi s'hagi reduït, afegir una mica de farina i el brou de carn, deixant-lo coure a poc a poc a foc lent.
Mentrestant, preparar en el morter, una "picada" amb les avellanes, la xocolata i els pinyons.
Uns 15 minuts abans que s'acabi de coure, afegir la "picada", i rectificar de sal i pebre si cal


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se