Fetge de xai amb ceba

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella, posem a fregir amb oli d'oliva : la ceba tallada a juliana, els alls, i els grans de pebre negre. Quan és mig fregida, afegim: un raig de ví negre, i un raig de conyac.
Seguidament, afegim un rajolí d'aigua, perque la ceba quedi més tova.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim el fetge, tallat a filets mitjans, salpebrats.
Quan són mig fregits, ho afegim a la paella amb la ceba, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se