Truita a les fines herbes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Agafem : el porradell, i el julivert, i els piquem ben picolats.
En un bol, batem els dos ous, amb un xic de sal. Seguidament, afegirem una cullerada sopera, de les herbes picolades. Ho remenem tot ben remenat, i ja podem fer la truita.
En una paella amb oli d'oliva, quan l'oli és a punt, aboquem la barreja dels ous i les herbes, i fem una truita del tipus ¨francesa ¨.
Quan la tenim llesta, la posem en el plat, acompanyada de quatre llesques de pa amb tomàquet, i un bon rajolí d'oli d'oliva.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se