Truita a la paisana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Una albergínia tallada a la brunesa menuda
  • Un carbassó tallat a la brunesa menuda
  • Una ceba picolada
  • Un pebrot vermell, tallat a la brunesa menuda
  • Un pebrot verd, tallat a la brunesa menuda
  • Dues patates pelades, tallades a trossos menuts, per fer truita
  • Vuit ous batuts
  • Cent grams de pernil salat, tallat a trossos menuts
  • Cent grams de xoriç tallat a rodelles menudes
  • Un grapat de pèsols bullits
  • Oli d'oliva
  • Sal

6 racions

Utensilis

Una paella de mida gran.
Una tapadora, per donar-hi la volta a la truita.
Una safata rodona de porcellana blanca

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim les patates a foc lent. Quan són cuites, les reservem.
En una cassola amb oli d'oliva, fregim totes les verdures. Quan són cuites, afegim: els pèsols, el xoriç, el pernil, i les patates.
Quan tot el conjunt és cuit, ho aboquem en un bol, i ho ajuntem en els ous batuts,
En una paella gran amb oli d'oliva, posem tota la barreja, i fem una truita rodona, de mida gran. Deixem que vagi quallant tot plegat, i en el moment de girar-la, ens ajudem d'una tapadora amb nansa. Un cop girada, la tornem a posar a la paella, amb un rajolí d'oli, i deixem que s'acabi de coure, fins que quedi ben daurada.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: