Vinagreta de taronja, pastanaga i caviar

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Es molt important, que posem a parts iguals, tant el suc de taronja, com l'oli de girasòl,perque sinó, no emulsionaria correctament.
En un bol posem: el suc de taronja, l'oli de girasòl, un polsim de sal, un polsim de pebre blanc, i un raig de vinagre blanc.
Passem la batedora elèctrica, i quan veiem que ja ha emulsionat, ja la tenim llesta.
Seguidament, amb l'ajud de les varetes, afegim : la pastanaga (amb una quantitat moderada),
i el caviar, també una quantitat moderada. Ho remenem tot plegat, i ja la tenim llesta per fer servir.

30min

Notes

La marca Sirkan-Mujol, és un sucedàni de caviar, fet a l'estat espanyol, i és l'ùnic que serveix per aquesta vinagreta, perque no destenyeix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se