Platillo de xai

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, posem : les cebetes de platillo, un polsim de sucre, sal, i un raig de mel. Deixem que vagin coent-se a foc baix, fins que siguin toves.
A part, en una cassola de terrissa, posem: un raig d'oli d'oliva, i els talls de xai salpebrats. Ho fregim una estona, fins que són rossos. Seguidament, afegim: la ceba, els alls pelats, el llorer, i un cullerot de sofregit de tomàquet.
Quan ha fregit tot plegat una estona, afegim un raig de conyac, i vi ranci. Deixem que redueixi, i tot seguit afegim brou de pollastre, que cobreixi la carn.
Tot seguit, posem els pèsols i les cebetes ja cuites, i deixem que cogui tot plegat, fins que tot plegat ja és cuit. Ho corregim de sal, i ho deixem cinc minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola amb una estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se