Espàrrecs verds amb formatge

Categoria:
Estació:

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una plata de forn,una olla i un cassó.

Elaboració

Pelem i tallem els espàrrecs i els bullim amb aigua 20 minuts. Mentrestant fem una salsa amb: llet, part de la mantega, farina, sal, pebre i una mica de nou moscada, 20 minuts al foc.
Separem el rovell de la clara de l'ou dur, passem la clara pel picador i l'afegim a la salsa.
Posem els espàrrecs en una plata, aboquem la salsa per sobre i després, una capa de formatge ratllat i trossos de mantega. Posarem al forn a daurar i estarà llest.

2h

Notes

La recepte està explicada per cuinar amb espàrecs d'horta , però es pot fer també perfectament amb espàrrecs de marge. Tambè queda molt bona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se