Filets de turbot al forn, amb refregit d'alls i patates a lo pobre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Una safata fonda, per fer les patates a lo pobre
Paper d'alumini
Un cassó petit

Elaboració

Primerament, en una cassó amb força oli d'oliva, posem a fregir els alls juntament amb els bitxos. Quan els alls són rossos, ho retirem del foc, i ho reservem.
A part, preparem les patates a lo pobre com explico a les meves receptes, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, posem els filets de turbot amb la pell cap a sota a la safata per anar al forn, els salpebrem, els hi afegim un raig d'oli i un raig de ví blanc, i els posem en el forn a 180º, fins que el turbot és cuit. En el moment de servir-ho al plat, posem tres filets, a la part de dalt del plat, al damunt i aboquem una mica dels alls laminats amb bitxos, juntament amb una mica de patates a lo pobre, a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se