Filets de turbot al forn, amb refregit d'alls i patates a lo pobre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze filets de turbot,( tres per persona)
  • Oli d'oliva
  • Patates a lo pobre,( les podeu trobar a les meves receptes
  • Deu alls pelats, laminats
  • Sis bitxos petits,( guindilles)
  • Ví blanc
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Una safata fonda, per fer les patates a lo pobre
Paper d'alumini
Un cassó petit

Elaboració

Primerament, en una cassó amb força oli d'oliva, posem a fregir els alls juntament amb els bitxos. Quan els alls són rossos, ho retirem del foc, i ho reservem.
A part, preparem les patates a lo pobre com explico a les meves receptes, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, posem els filets de turbot amb la pell cap a sota a la safata per anar al forn, els salpebrem, els hi afegim un raig d'oli i un raig de ví blanc, i els posem en el forn a 180º, fins que el turbot és cuit. En el moment de servir-ho al plat, posem tres filets, a la part de dalt del plat, al damunt i aboquem una mica dels alls laminats amb bitxos, juntament amb una mica de patates a lo pobre, a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: