Filets de turbot al forn, amb refregit d'alls i patates a lo pobre
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze filets de turbot,( tres per persona)
- Oli d'oliva
- Patates a lo pobre,( les podeu trobar a les meves receptes
- Deu alls pelats, laminats
- Sis bitxos petits,( guindilles)
- Ví blanc
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Una safata fonda, per fer les patates a lo pobre
Paper d'alumini
Un cassó petit
Elaboració
Primerament, en una cassó amb força oli d'oliva, posem a fregir els alls juntament amb els bitxos. Quan els alls són rossos, ho retirem del foc, i ho reservem.
A part, preparem les patates a lo pobre com explico a les meves receptes, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, posem els filets de turbot amb la pell cap a sota a la safata per anar al forn, els salpebrem, els hi afegim un raig d'oli i un raig de ví blanc, i els posem en el forn a 180º, fins que el turbot és cuit. En el moment de servir-ho al plat, posem tres filets, a la part de dalt del plat, al damunt i aboquem una mica dels alls laminats amb bitxos, juntament amb una mica de patates a lo pobre, a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.