Antulls rostits al forn amb patates a lo pobre i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana
Una safata fonda, per anar al forn
Una safata fonda, per fer les patates a lo pobre
Una paella gran

Elaboració

Primerament, prepareu les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reserveu. A continuació, salpebrem els antulls, i els posem a la safata per anar al forn juntament amb; el llorer, el romaní, la farigola, els alls aixafats, un got de vi ranci, un bon raig d'oli d'oliva, un rajolí d'aigua, i un grapat de grans de pebre negre.
Ho fiquem en el forn a 180º, tot donant-hi voltes de tant en tant, fins que són ben daurats.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, saltem els fredolics i els reservem.
Tot seguit afegim els bolets a la safata amb els antulls del forn i deixem que cogui tot junt.
En el moment de servir-los a taula, posem un antull al capdamunt del plat, tallem el cordill que l'envolta, i a la part de baix, fem un niu amb les patates a lo pobre i els fredolics, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Els antulls, són les cuixes de pollastre farcides amb pernil dolç i formatge i lligades, com si fossin un tall rodó.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se