Conill a la cassola amb cargols bovers

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

3 racions

Utensilis

Morter.

Elaboració

Bullim els cargols, per això , els rentem , els posem en aigua tèbia amb les herbes i els alls, i quan ja hagin sortit, hi posem la sal.
Escalfem una mica d'oli en una cassola de fang, i enrossim els trossos de conill salpebrats. Uns 7 o 8 minuts màxim.
Després hi posem les cebes picades, el pebrot tallat ben menut, els alls sense pelar, les herbes i el fetge.
Quan tot això estigui cuit, traiem els alls i el fetge, i els reservem per a la picada. Uns 20 minuts.
Afegim els tomàquets al sofregit, ho deixem coure una mica, i quan estigui fet, hi tirem el conill a trossos. Uns 10 minuts.
Ho mullem amb el vi blanc, i deixem que redueixi.
A continuació, hi posem els cargols, ho cobrim amb el brou i ho deixem coure durant 15 minuts.
Mentre, fem una picada amb els alls, el fetge sense nervis, les avellanes, dos alls crus, les ametlles, una galeta i una mica de julivert. L’aboquem a la cassola.
Deixem coure una mica més, uns 5 minuts , i ho rectifiquem de sal i pebre, si és necessari.
Ja es pot servir.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se