Conill a la cassola amb cargols bovers

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill mitjà d’entre 900 g i 1,1 Kg
  • 300 g de Cargols bovers bullits
  • Brou de carn
  • 2 Cebes
  • 1 Pebrot vermell
  • 2 Tomàquets
  • 4 Alls
  • 1 Got d'oli d’oliva
  • 1 Got de vi blanc
  • Farigola
  • 2 Fulles de llorer
  • Romaní
  • Sal i pebre

Per a la picada:

  • 2 Alls
  • Julivert
  • 50 g d'ametlles
  • 50 g d'avellanes
  • El fetge del conill
  • 1 Galeta

3 racions

Utensilis

Morter.

Elaboració

Bullim els cargols, per això , els rentem , els posem en aigua tèbia amb les herbes i els alls, i quan ja hagin sortit, hi posem la sal.
Escalfem una mica d'oli en una cassola de fang, i enrossim els trossos de conill salpebrats. Uns 7 o 8 minuts màxim.
Després hi posem les cebes picades, el pebrot tallat ben menut, els alls sense pelar, les herbes i el fetge.
Quan tot això estigui cuit, traiem els alls i el fetge, i els reservem per a la picada. Uns 20 minuts.
Afegim els tomàquets al sofregit, ho deixem coure una mica, i quan estigui fet, hi tirem el conill a trossos. Uns 10 minuts.
Ho mullem amb el vi blanc, i deixem que redueixi.
A continuació, hi posem els cargols, ho cobrim amb el brou i ho deixem coure durant 15 minuts.
Mentre, fem una picada amb els alls, el fetge sense nervis, les avellanes, dos alls crus, les ametlles, una galeta i una mica de julivert. L’aboquem a la cassola.
Deixem coure una mica més, uns 5 minuts , i ho rectifiquem de sal i pebre, si és necessari.
Ja es pot servir.

1h 5min


Recepta de cuina de Conill a la cassola amb cargols bovers
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Neus Marti Balada diu:
Disculpa'm per la ignorància.Podries explicar el proces de fer els caragols (congelats,vius,temps de bullir-los).Gràcies
Jordi Garcia Miguel diu:
Hola,

Està posat a la recepta a 1ª línia d'elaboració:
DIU:
-Bullim els cargols, per això , els rentem , els posem en aigua tèbia amb les herbes i els alls, i quan ja hagin sortit, hi posem la sal.
Per altre part, a ingredients posa que els compro bullits. Jo, els torno a bullir.

Salutacions i salut,

Jordi

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: