Conill a la cassola amb cargols bovers
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Conill mitjà d’entre 900 g i 1,1 Kg
- 300 g de Cargols bovers bullits
- Brou de carn
- 2 Cebes
- 1 Pebrot vermell
- 2 Tomàquets
- 4 Alls
- 1 Got d'oli d’oliva
- 1 Got de vi blanc
- Farigola
- 2 Fulles de llorer
- Romaní
- Sal i pebre
Per a la picada:
- 2 Alls
- Julivert
- 50 g d'ametlles
- 50 g d'avellanes
- El fetge del conill
- 1 Galeta
3 racions
Utensilis
Morter.
Elaboració
Bullim els cargols, per això , els rentem , els posem en aigua tèbia amb les herbes i els alls, i quan ja hagin sortit, hi posem la sal.
Escalfem una mica d'oli en una cassola de fang, i enrossim els trossos de conill salpebrats. Uns 7 o 8 minuts màxim.
Després hi posem les cebes picades, el pebrot tallat ben menut, els alls sense pelar, les herbes i el fetge.
Quan tot això estigui cuit, traiem els alls i el fetge, i els reservem per a la picada. Uns 20 minuts.
Afegim els tomàquets al sofregit, ho deixem coure una mica, i quan estigui fet, hi tirem el conill a trossos. Uns 10 minuts.
Ho mullem amb el vi blanc, i deixem que redueixi.
A continuació, hi posem els cargols, ho cobrim amb el brou i ho deixem coure durant 15 minuts.
Mentre, fem una picada amb els alls, el fetge sense nervis, les avellanes, dos alls crus, les ametlles, una galeta i una mica de julivert. L’aboquem a la cassola.
Deixem coure una mica més, uns 5 minuts , i ho rectifiquem de sal i pebre, si és necessari.
Ja es pot servir.
1h 5min

Etiquetes:
Cargols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies