Cargols a la Gormanda

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot hem de bullir els cargols; això es fa posant els cargols en una olla amb aigua freda i al foc després. Els anirem remenant i en cas de que al principi en veiéssim algun que no surt de la clova, el llençarem.
Quant els cargola comencin el primer bull, els traurem del foc i els escorrerem l'aigua i en posarem de nova, i altre cop al foc, repetirem la acció de arrencar el bull i canviar l'aigua.
La pròxima vegada que els posem al foc, els posem altre cop amb aigua freda abundant, sal i herbes aromàtiques al nostre gust.
Fet això reservarem els cargols escorreguts i en una paella, sofregirem ceba i a mig enrossir i afegirem la cansalada i el pernil a daus hi ho deixarem coure una mica.
A continuació hi afegirem els cargols bullits i escorreguts i espolsarem amb una mica de farina, sal i pebre.
Per acabar, deixem que es cogui tot junt una estona sense deixar de anar remenant.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se