Bajoques ofegades de la iaia paquita

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es netegen les bajoques, es tallen les patates a daus, es talla la pastanaga a trosets, no massa petits, es posa tot junt amb la resta d'ingredients, en cru, dins l’olla exprés. Si no es té olla exprés es pot posar en una olla normal, amb un plat amb aigua al damunt.

Depén del recipient triga més o menys, però, en olla exprés és una mitja horeta.

45min

Notes

La recepta és la meva sogre, Paquita Torrents, una persona i una cuinera excepcional.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se