Cassola de patates amb carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta les patates i cou, uns 20 min en aigua amb sal. Escórre, i deixa que s'asequi la pell, talla a rodanxes d'1 cm de gruix.
Assaona la crèma fresca amb sal, pebre i orenga.
Renta els tomàquets i talla a rodanxes.
Calenta l'oli en una paella i fregeix la carn picada fins que pren un color marró mentre la remenes.
Assaona fortament amb sal, pebre, i orenga.
Preescalfa el forn a 200 graus (convecció a 180 graus)
En una font greixada col·loca alternativament a capes les patates, la carn, el tomàquet i la crema, i finalment las rodanxes de tomàquet.
Escampa pel damunt de la cassola el formatge ratllat i enforna durant uns 15 a 20 minuts.
Retira la font del forn i serveix, decorat amb l’orenga acompanyada d’una amanida verda mixta, amb la clàssica salsa de vinagre oli.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se