"Papas arrugás con mojo picón"

Categoria:
Típica de: Canarias
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de patates de platillo
  • Un pot de "mojo picó" picant
  • 150 g de sal
  • 2,5 litres d'aigua

4 racions

Elaboració

Posem l'aigua al foc i quan es comenci a escalfar li tirem la sal i esperem que bulli.
Rentem les patates i les tirem dins l'aigua bullent.
Quan torni a arrencar el bull, les deixem coure durant mitja hora a foc mitjà.
Durant la cocció, podrem observar que les patates floten dins l'aigua salada. Això voldrà dir que hem posat suficient quantitat d'aigua.
Treiem l'aigua i posem les patates en una safata tapades amb un eixugamà fins el moment de menjar-les, d'aquesta manera quedaran una mica arrugades.
Les servim senceres, amb pell i que cadascú se les talli a rodanxes i que es posi per sobre la salsa que vulgui.
Es poden menjar pelades o amb la pell.

30min

Notes

Aquestes patates les vaig menjar a Fuerteventura i les vaig trobar delicioses.
Jo encara no he apès a fer el "mojo", però el de pot també està molt ben aconseguit i un cop obert, es pot guardar a la nevera bastants dien, tenint la precaució de que sempre estigui el sobre cobert d'oli.
El "mojo" es pot trobar en grans magatzems on hi hagi diversitat de salses.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1584 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: