Ous remenats amb cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Enrotlla dos talls de cansalada, en un objecta cilíndric que pugui anar en el microones.
Si es fa al forn normal, es pot fer servir un objecte metàl·lic.
Col·loca el cilindre de 15 a 19 segons al microones (la durada depèn de la força de microones). Això significa que el greix no es distribueix al microones, només cal posar una tovallola de paper sobre ella.
Bat bé l’ou amb les herbes fresques, la sal i el pebre i aboca a la paella freda.
Després encén el fogó, remena contínuament, però no deixis els ous remenats massa durs, si és necessari, allunya la paella del foc, al final afegeix un rajolí de nata o crema fresca i barreja bé.
El més important, és que la paella no arribi a ser massa calenta!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se