Magret d'ànec amb salsa de marc de cava i cruixents de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Un ganivet filetejador
Una safata plana per anar al forn
Dos plats grans de pocellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la salsa de marc de cava com explico a la meva recepta i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació, amb l'ajuda del ganivet de filetejar, fem un engraellat a la part del greix del pmagret, el salpebrem i el fiquem a la paella per la part del greix, uns set minuts, i després el girem i el deixem sofregir cinc minuts més.Tot seguit, el fiquem a la safata plana, i el fiquem en el forn a 180º, durant cinc minuts més, i el retirem tot tapant-lo amb un paper d'alumini, i el deixem reposar cinc minuts més.
Seguidament, el filetegem de manera que en surtin dotze talls.
En el moment de muntar els plats, fem una semi-circumferència a la part de dalt amb sis talls de pit i a la part de baix, fiquem un niu de cruixents de verdures.
Tot seguit, cobrim amb una mica de salsa els trossos de pit i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se