Gules a la basca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana
Una espàtula de fusta
Una tapa per la cassola
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, deixem descongelar les gules a la nevera d'un dia per altre.
En el moment de fer-les. fiquem un raig d'oli d'oliva a la cassola, juntament amb els alls laminats i el bitxo.
Quan els alls comencen a estar daurats, afegim les gules amb un polsim de sal, amb l'ajud de l'espàtula de fusta donem unes voltes durant uns dos minuts, tapem la cassola amb la tapa, i ja ho podem treure a taula amb la cassola tapada i un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se