Gules a la basca
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una capsa de gules congelades
- Dos alls laminats
- Un bitxo
- Oli d'oliva
- Sal
Utensilis
Una cassola de terrissa de mida mitjana
Una espàtula de fusta
Una tapa per la cassola
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, deixem descongelar les gules a la nevera d'un dia per altre.
En el moment de fer-les. fiquem un raig d'oli d'oliva a la cassola, juntament amb els alls laminats i el bitxo.
Quan els alls comencen a estar daurats, afegim les gules amb un polsim de sal, amb l'ajud de l'espàtula de fusta donem unes voltes durant uns dos minuts, tapem la cassola amb la tapa, i ja ho podem treure a taula amb la cassola tapada i un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.
Comparteix aquesta recepta: