Pollastre amb Mango

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el pollastre a tires fines i col·loca en un bol.
Pica el gra d'all, ratlla el tros de gingebre i talla ben fi el bitxo Xile sense llavors, i finalment agrega tot al pollastre. Remena bé i reserva.
Renta el pebrot vermell, neteja de llavors i talla en tires fines.
Talla les cebes tendres en cèrcols fins i els tirabecs o mongetes en diagonal.
Escorre el blat de moro mini i talla en dos trossos.
Pela el mango i talla a trossos grans.Escalfa l'oli en un wok i fregeix la carn marinada per tots els costats, a continuació, introdueixi les tires de pebrot per cuinar tot junt, cuina a foc lent uns 5 minuts.
Ara afegeix la ceba tendra, els tirabecs i les panotxes de blat de moro.
Després d'uns minuts, afegeix la salsa de soja, el vi d'arròs o xerès i l’oli de sèsam al wok.
Deixa coure a foc lent durant 1 minut i agrega finalment, els trossos de mango i deixa que s'escalfin.
Es pot servir com acompanyament, arròs o fideus xinesos


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se