Popets en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Un colador fí

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, una fulla de llorer, mitja ceba , dos alls aixafats, una branca d'api, i uns grans de pebre negre, escaldem els popets fins que estiguin mig cuits, els escorrem i guardem un got del brou de coure'ls.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els alls aixafats, els grans de pebre negre, la farigola, el llorer, el romaní i la pastanaga tallada a rodelles.
Quan tot el conjun t és ben sofregit, afegim dues cullerades de pebre vermell en pols, el got de vi, el got de vinagre i el got del suc de coure els popets, i deixem que cogui tot plegat a foc baix durant uns trenta minuts. Tot seguit, afegim els popets, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se