Filet de vedella amb patates a lo pobre i salsa de vermut de Reus

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella mitjana
Una espàtula metal·lica plana
Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i un cop fetes les reservem.
Tot seguit, fem la salsa de vermut de Reus, com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una planxa ben calenta fiquem el filet de vedella salpebrat amb un raig d'oli d'oliva fins que està cuit al nostre gust, i el fiquem en el centre del plat damunt un llit de patates a lo pobre.
Seguidament, cobrim el filet amb la salsa de vermut, i ja el podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants filets com començals seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se