Puré de patates amb frankfurt

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preparem el puré seguint les instruccions del paquet.
Tallem la ceba en juliana i la fregim amb l'oli. Quan la ceba es comenci a daurar, li afegim les salsitxes que abans haurem tallat a rodanxetes. Ho acabem de fregir tot durant 2 minuts,
En una safata, que haurem engrassat amb mantega, escampem el puré i repartim per sobre el sofregit de ceba i frankfurt. Posem per sobre una mica d'orenga i cobrim amb els formatges ratllats.
Gratinem al forn durant 5 minuts.

30min

Notes

És un plat senzill, que agrada molt als nens.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se