Stroganoff de bolets amb pasta

Ingredients

  • 250 grams de xampinyons
  • 250 grams de bolets ceps
  • 250 grams de pasta
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 4 cogombres adobades
  • 1 remolatxa (cuita)
  • 2 cullerades de pasta de tomàquet
  • 2 cullerades de Vodka
  • 50 ml de vi blanc
  • 350 ml de brou vegetal
  • Sal i pebre
  • Oli (per fregir)
  • Crema agra (per servir)
  • Anet (per servir)

4 racions

Elaboració

Escalfa l'aigua en una cassola gran amb sal.
Cuina la pasta seguint les instruccions del paquet fins que estigui al dente.
Escorre i reserva.
Mentrestant, talla la ceba i els alls a daus fins.
Talla els cogombres en vinagre i la remolatxa a daus.
Talla els xampinyons a quarts i els ceps a làmines petites.
Escalfa l'oli en una paella gran, i salta a foc mitjà i la barreja de bolets durant uns 3 a 4 minuts.
Afegeix la ceba i l'all i salta uns 5 minuts aproximadament o fins que la ceba es torni translúcida.
Incorpora la pasta de tomàquet, afegeix el vodka i el vi blanc i cuina a foc lent uns 5 minuts més.
Agrega el brou de verdures, la remolatxa i el cogombre adobat i deixa que la salsa caiguí a foc lent durant uns 10 minuts.
Finalment, afegeix la pasta precuinada a la cassola i remena bé el conjunt amb la salsa.
Assaona amb sal i pebre i serveix els bolets Stroganoff amb una mica de crema agra i anet pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1084 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: