Stroganoff de bolets amb pasta
Ingredients
- 250 grams de xampinyons
- 250 grams de bolets ceps
- 250 grams de pasta
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 4 cogombres adobades
- 1 remolatxa (cuita)
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- 2 cullerades de Vodka
- 50 ml de vi blanc
- 350 ml de brou vegetal
- Sal i pebre
- Oli (per fregir)
- Crema agra (per servir)
- Anet (per servir)
4 racions
Elaboració
Escalfa l'aigua en una cassola gran amb sal.
Cuina la pasta seguint les instruccions del paquet fins que estigui al dente.
Escorre i reserva.
Mentrestant, talla la ceba i els alls a daus fins.
Talla els cogombres en vinagre i la remolatxa a daus.
Talla els xampinyons a quarts i els ceps a làmines petites.
Escalfa l'oli en una paella gran, i salta a foc mitjà i la barreja de bolets durant uns 3 a 4 minuts.
Afegeix la ceba i l'all i salta uns 5 minuts aproximadament o fins que la ceba es torni translúcida.
Incorpora la pasta de tomàquet, afegeix el vodka i el vi blanc i cuina a foc lent uns 5 minuts més.
Agrega el brou de verdures, la remolatxa i el cogombre adobat i deixa que la salsa caiguí a foc lent durant uns 10 minuts.
Finalment, afegeix la pasta precuinada a la cassola i remena bé el conjunt amb la salsa.
Assaona amb sal i pebre i serveix els bolets Stroganoff amb una mica de crema agra i anet pel damunt.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c