Stroganoff de bolets amb pasta
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de xampinyons
- 250 grams de bolets ceps
- 250 grams de pasta
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 4 cogombres adobades
- 1 remolatxa (cuita)
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- 2 cullerades de Vodka
- 50 ml de vi blanc
- 350 ml de brou vegetal
- Sal i pebre
- Oli (per fregir)
- Crema agra (per servir)
- Anet (per servir)
4 racions
Elaboració
Escalfa l'aigua en una cassola gran amb sal.
Cuina la pasta seguint les instruccions del paquet fins que estigui al dente.
Escorre i reserva.
Mentrestant, talla la ceba i els alls a daus fins.
Talla els cogombres en vinagre i la remolatxa a daus.
Talla els xampinyons a quarts i els ceps a làmines petites.
Escalfa l'oli en una paella gran, i salta a foc mitjà i la barreja de bolets durant uns 3 a 4 minuts.
Afegeix la ceba i l'all i salta uns 5 minuts aproximadament o fins que la ceba es torni translúcida.
Incorpora la pasta de tomàquet, afegeix el vodka i el vi blanc i cuina a foc lent uns 5 minuts més.
Agrega el brou de verdures, la remolatxa i el cogombre adobat i deixa que la salsa caiguí a foc lent durant uns 10 minuts.
Finalment, afegeix la pasta precuinada a la cassola i remena bé el conjunt amb la salsa.
Assaona amb sal i pebre i serveix els bolets Stroganoff amb una mica de crema agra i anet pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1163 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.