Filets de llenguado sobre llit de patates a lo pobre amb salsa de vi blanc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Una safata plana pel forn
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una espàtula plana metal·lica

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
A part, fem la salsa de vi blanc com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, netegem els llenguados i amb l'ajud d'un ganivet filetejador en traiem quatre filets de cada llenguado, i els fiquem a la safata plana pel forn, salpebrats i amb una raig de vi blanc i oli d'oliva.
Tot seguit, els enfornem a 180º, uns cinc minuts i passem a emplatar.
En el centre de cada plat, fem un llit de patates a lo pobre, i al damunt fiquem quatre filets de llenguado,
Seguidament, els cobrim amb la salsade vi blanc, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se