Favetes tipus "babi" a la muntanyenca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis
Un estri per fer boletes de patata
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, pelem les pastanagues i les tallem en rodantxes fines i les reservem.
Seguidament, amb un estri per fer boletes, buidem les patates pelades, i anem fent boletes fins buidar-les totes. Tot seguit, picolem la ceba i laminem els alls.
A continuació, a la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els alls i el pernil picolat, ho remenem una mica amb l'espàtula de fusta, i tot seguit, afegim una cullera gran de pebre vermell dolç, i abans no es cremi afegim les pastanagues i les favetes, juntament amb el sofregit de tomàquet, el vi i quatre cullerots de brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull uns 40 minuts, corregim de sal, afegim les boletes de patata, i deixem que cogui tot plegat fins que les patates estiguin en el seu pun de cuites, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se