Sopa d'hivern amb col, xistorra i cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelles de porcellana blanca
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem la col i la tallem en juliana ben fina, i la reservem.
Seguidament, en la cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada fins que és transparent, i tot seguit afegim els alls laminats i la xistorra tallada a rodelles fines.
Quan els alls són una mica rossos, afegim una cullerada de pebre vermell, i les llesques de pa.
Seguidament, abans no es cremi el pebre vermell, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull.
Quan les llesques de ja siguin ben toves, passem el batedor de varetes fins que s'han desfet del tot i tot seguit, afegim la col tallada a juliana, els cigrons i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que tot el conjunt és cuit. Corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns set minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera i les sis escudelles.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se