Com coure els cigrons a casa

Recepta que explica com hem de coure els cigrons seca a casa peruè ens quedin tous i gustosos.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre litres d'aigua mineral
  • 300 grams de cigrons de bona qualitat
  • Bicarbonat
  • Sal
  • Un tros de branca d'api
  • Una ceba mitjana pelada
  • Una fulla de llorer
  • Una pastanaga pelada de mida mitjana

4 racions

Utensilis

Una olla de mida mitjana
Una escorredora
Un atuell de plàstic amb tapa
Un bol de vidre gran

Elaboració

La nit abans de coure els cigrons, posem dos litres d'aigua mineral i una cullera de les de postre amb bicarbonat, i posem els cigrons a remullar durant tota la nit.
En el moment de coure els cigrons en una olla mitjana, posem dos litres d'aigua mineral, la fulla de llorer, la ceba pelada, la pastanaga tallada en tres trossos, el tros de branca d'api, i fem que arrenqui a bullir amb el foc mitjà, i tot seguit quan ja bull, hi afegim els cigrons escorreguts, i amb l'olla tapada, deixem que vagin coent-se fins que els cigrons estiguin cuits al nostre gust, corregim de sal, i ja els tenim llestos per fer el plat que vulguem, o fins i tot els podem guardar en un atuell amb tapa a la nevera.

1h 10min

Notes

Si quan feu aquesta recepta no us agrada trobar les verdures barrejades amb els cigrons, podeu posar les verdures dintre d'una bossa de malla, i la lligueu a la nansa de l'olla.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3828 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: