Conill amb cargols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer rentarem els cargols, como a mínim tres vegades amb aigua i vinagre.
Agafem una paella grossa, (de les de fer la paella), posem els cargols amb una mica d'oli, els tapem, deixem que treguin la "barrumera" (baba), els treiem, netejarem la paella, i tornem a posar els cargols...axí fins a tres vegades, A la tercera, hi posem sal i pebre, i els deixem coure (destapats), i als sacsajarem, que es vagin coen tots. Reservem. A casa no els bollim mai, son més gustosos.
Tallem el conill a trossos no gaire grossos, els sofregim, i quan estiguin rossos, els treiem i reservem.
Amb l'oli que ha quedat farem un sofregit, primer amb la ceba, quan tingui una mica de color, afegim els alls tallas petits i la fulla de llaurè, quan ja estigui fosca la seba, i afegim la tomate i el tallet de xocolata, deixem coura a foc baix.
Quan ja estigui fet el sofregit, afegim el conill, deixem dues voltes i posem els cargols, amb uns cullerots de brou, remenem, tapem i que vagi fent una mica de xup-xup. Ha de quedar una salsa per xocar-hi pa.!
Rectifiquem de sal i pebre. Ja está

1h 30min

Notes

Com heu llegit, a casa no bullim mai els cargols, els fem de la manera que explico, i son molt bons i nets.!!

Si només voleu menjar cargols, feu igual que explico per coure'ls, però desprès afegiu més pebre i sal al final, han de quedar "granyals", ni poc fets, ni massa cuits. . Acompanyats amb una salsa de tomata amb pernil salat....boníssims !!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se