Pasta meravella amb verdures
Ingredients
- 200 g. de pasta meravella (boletes petites)
- 1 plat fondo quasi ple de verdures com; monjetes verdes, carbassó, pebrot, tomàquet, ceba...i tambe pernil dolç, tot tallat a dauets .
- 1 ou
- mantega
- oli
- aigua
- caldo de pollastre
Utensilis
Paella
Elaboració
1. Tallar les verdures i el pernil a daus i sofregir-ho amb poc oli en una paella gran.
2. Treure les verdures i el pernil i treure la paella del foc, tirar una tassa d'aigua junt amb la pasta.
3. Deixar coure la pasta durant 1 min. i després, tirar-hi les verdures i el pernil i 1 got de caldo.
4. Anar remanant i tirant aigua, quan la pasta estigui cuita, tirar-hi un ou batut i un trocet de mantega.
5. Remenar fins que agafi una miqueta de color.
6. Servir.
Notes
Segons el gust de la persona si es fica més mantega fa més gust.
Comparteix aquesta recepta: