Empanada de l’horta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Deixeu descongelar la pasta de full.
Mentrestant, talleu a daus petits les verdures (és aconsellable pelar
el tomàquet), poseu-les totes en una paella i deixeu-les coure uns 20 minuts aproximadament.
Un cop fredes, poseu les verdures sobre un full de pasta, tapeu-les amb un altre full i tanqueu pels quatre costats amb l’ajuda d’una forquilla el rectangle que
us quedarà.
Bateu l’ou i unteu-ne l’empanada amb l’ajuda d’un pinzell.
Escampeu-hi per damunt el sèsam.
Amb el forn preescalfat a 200º, coeu l’empanada uns 20 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se