Sopa de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes

Elaboració

En una olla gran, posem el fumet i el pa sec, i esperem que bulli. Quan el pa ja és tou, passem la batedora de varetes, i seguidament afegim : els musclos, les gambetes i el rap tallat a trossets menuts. Mentrestant va bullint la sopa, fem una picada amb: les ametlles torrades, el pa fregit, els dos alls pelats, el julivert i el tros de fetge del rap.Un cop hem passat la batedora elèctrica, ho afegim a l'olla amb la sopa.Seguidament, corregim de sal, i ja la podrem servir a taula en una sopera.

45min

Notes

Tot el peix i marisc d'aquesta recepta, pot ser congelat. Antigament es feia amb fonoll torrat d'amunt la planxa i es posava a la picada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se