Pastis de truites

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En la placa del forn, posarem el full de paper, i damunt posarem : primer la truita de patates i ceba, Seguidament, damunt, la de carbassó, i ja per acabar, damunt posarem la d'èspinacs.
A part, farem la beixamel. En un cassó amb mantega, fregim la ceba picolada. Quan és mig cuita, espolsem amb farina, i remenem amb el vatedor de varetes, per fer el que en diriem, un " roux" en llenguatge de cuina.Un cop ben remenada la farina, afegim la llet ben calenta, i segui remenant.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès. Ho posem altre cop en el cassó. Corregim de sal i nou moscada, i anem remenant, fins que la beixamel, és al nostre gust.
Tot seguit, cobrim les truites amb la beixamel, espolsem el formatge ratllat, posem unes nous de manteha damunt, i ho posem en el forn a 180º, fins que és gratinat.
En el moment de servir-ho, fem servir el paper, per passar-ho a un plat ben bonic, per treure-ho a taula. Se serveix fent talls com si fós un pastis.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se