Pastis de truites

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una truita de patata i ceba ( està en les meves receptes )
  • Una truita de carbassó ( está en les meves receptes )
  • Una truita d'èspinacs ( está en les meves receptes )
  • Llet calenta
  • Mantega
  • Mitja ceba picolada
  • Sal
  • Nou moscada
  • Farina
  • Un full de paper per forn ( paper sulfuritzat )
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

En la placa del forn, posarem el full de paper, i damunt posarem : primer la truita de patates i ceba, Seguidament, damunt, la de carbassó, i ja per acabar, damunt posarem la d'èspinacs.
A part, farem la beixamel. En un cassó amb mantega, fregim la ceba picolada. Quan és mig cuita, espolsem amb farina, i remenem amb el vatedor de varetes, per fer el que en diriem, un " roux" en llenguatge de cuina.Un cop ben remenada la farina, afegim la llet ben calenta, i segui remenant.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès. Ho posem altre cop en el cassó. Corregim de sal i nou moscada, i anem remenant, fins que la beixamel, és al nostre gust.
Tot seguit, cobrim les truites amb la beixamel, espolsem el formatge ratllat, posem unes nous de manteha damunt, i ho posem en el forn a 180º, fins que és gratinat.
En el moment de servir-ho, fem servir el paper, per passar-ho a un plat ben bonic, per treure-ho a taula. Se serveix fent talls com si fós un pastis.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: