La salsa americana o salsa barbacoa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Un bol gran

Elaboració

En un bol gran, fiquem: el tomàquet, la mostassa, un raig de conyac, i el tabasco que vulguem, segons el gust de picant que ens agradi.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i si cal, corregim de sal, i ja tenim la salsa americana a punt per fer servir.

40min

Notes

La salsa americana, és molt adient, sobretot per carns a la graella, al forn, i fins i tot a la planxa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se