Arròs amb galeres, carxofes i bacallà, a l'estíl de la Costa Daurada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paellera per quatre persones
Un vímet per posar la paella
Una safata metàl·lica plana
Un ratllador
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament. posem un rajolí d'oli a la paellera, i sofregim les galeres salpebrades.
Quan són mig fregides, les flamegem amb una mica de conyac, i les reservem en una safata amb paper de cuina. Seguidament, en la mateixa paellera amb una mica més d'oli, fregim: els pebrots verd i vermell ratllats, i la ceba també ratllada. Tot seguit, afegim les carxofes netes i tallades a trossos regulars. A continuació, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, un raig de ví ranci i una mica de vermut. Seguidament, afegim el bacallà esqueixat dessalat, hi donem unes voltes amb l'espatula de fusta, i tot seguit afegim l'arròs amb tres cullerades de picada.
A continuació, afegim el fumet calent, fins arribar a les nanses de la paellera. Corregim de sal, posem les galeres ben posades pel damunt, i ho coem deu minuts a foc mitjà.
Passat aquest temps, ho enfornem a 180º, deu minuts més, i quan ho traiem del forn, ho deixem reposar damunt un vimet, cinc minuts més, abans de treure-ho a taula.

1h

Notes

Si no és temps de carxofes, ho podem fer amb carxofes congelades


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se