Cassoleta de verats a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran
Un plat de fusta
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en la cassola amb un raig d'oli, sofregim els alls fins que gairebé estiguin torrats.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet, un got de ví blanc i el fumet de peix, i remenem amb el batedor de varetes. A part, pelem les patates, les tallem en rodelles d'un dit de gruix i les fiquem ben planes en el fons de la cassola, a foc baix fins que estiguin gairebé cuites.
A part, netegem els verats, els obrim en dues meitats a lo llarg i després de treta l'espina central, els tallem a lo ample en dues meitats.
A continuació, salpebrem els verats i els fiquem a la cassola amb la pell a sota, corregim de sal i un cop cuits, ja podrem treure la cassola a taula, espolsada amb força julivert picolat, amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se