Vinagreta de mel i mostassa amb vinagre de cava, per amanides

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un biberó de plàstic

Elaboració

En un bol de vidre fiquem: el vinagre, la mostassa, la mel, un polsim de sal i pebre negre, i tot seguit batem amb el batedor de varetes, afegint-hi l'oli d'oliva en un rajolí molt fí fins aconseguir la quantitat de vinagreta desitjada i la guardem a la nevera en el biberó de plàstic fins el moment de fer-la servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se