Torrijas

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barra de pan del día anterior, que tenga la miga consistente.
  • 1 litro de leche.
  • Una rama de canela.
  • Una corteza de limón.
  • 6 cucharadas de azúcar.
  • 2 huevos.
  • Aceite de oliva virgen.

4 racions

Utensilis

Una barra de pan del día anterior, que tenga la miga consistente.
1 litro de leche.
Una rama de canela.
Una corteza de limón.
6 cucharadas de azúcar.
2 huevos.
Aceite de oliva virgen.

Elaboració

Se cortan las rodajas de pan como de un dedo de grosor y se disponen en una fuente honda. Mientras tanto se pone la leche a hervir con la canela, la corteza de limón y un poco de azúcar,durante 5 o 6 minutos. Se separa del fuego y se espera como un minuto antes de echarla por encima de las rodajas,dándoles la vuelta para que se empapen bien.
Se baten los huevos ,se rebozan bien y se frien en el aceite bien caliente.
Al lado,tenemos un plato con azúcar y tal como van saliendo del aceite, las pasamos bien por el azúcar,procurando que no se queden demasiado empalagosa.

45min

Notes

Notas.Fácil,barata y muy ricas. Una hora de preparación aproximadamente.p


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1738 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: