Sarsuela

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Uns estalvis de vímet

Elaboració

Primer de tot, netegem els musclos, i els obrim en una cassó, amb un dit d'aigua. Un cop oberts, colem el suc, i el reservem. Els musclos, els hi traiem una clova, i també els reservem.
En una cassola de terrissa, o una cassola marinera, fregim: primer sípies i les reservem. Tot seguit fregim els llagostins, prèviament ben nets, de bigotis i potes els flamegem i els reservem. Afegim la ceba picolada, un cullerot de sofregit de tomàquet, i deixem que cogui una estona. Seguidament, afegim un toc de una de les begudes anisades,un raig de conyac, i hi afegim el fumet de peix. Quan ha bullit una estona, ho passem per la batedora elèctrica, i ho passem per un colador ben fi, a la cassola on farem la sarsuela. Afegim el suc dels musclos, i deixem que arrenqui el bull.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim: el rap i el lluç, prèviament salats i enfarinats. Un cop fregits, els reservem.
A part, en un morter, posem: un polsim de sal, dos alls pelats, els piquem ben picats, i tot seguit, anem afegint-hi oli d'oliva, per fer un allioli negat, i quan tinguem tres dits d'allioli fets, ho reservem.
Quan el contingut de la cassola, ja comença a fer xup-xup, afegim: primer, els llagostins, els escamarlans,les galeres i les sípies. Després el rap, i passats cinc minuts, els talls de lluç.
Tot seguit, hi afegim els musclos, i l'allioli negat, i deixem coure uns cinc minuts més, ho corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula em la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se