Salsa de pinya, per receptes de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes
Un colador fí

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva, fregim una mica la ceba picolada.
Quan la ceba és mig cuita, afegim les rodelles de pinya picolades.
A continuació, afegim el suc de pinya i una mica del fumet de peix.
Quan tot el conjunt és cuit, passem la batedora elèctrica, ho passem pel colador fí, en un cassó on acabarem de fer la salsa. A foc ben baix, tot remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i pebre, i seguim remenant fins tenir una salsa fina i homogènea.
Si cal espessir-ho una mica, afegim una mica de maizena disolta amb un xic d'aigua freda.
Seguidament, si no la fem servir, la podem guardar a la nevera o en el congelador, fins el moment de fer-la servir.

1h

Notes

Aquesta salsa, és molt adient per peixos sobretot fets a la graella o la planxa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se