Rèmol amb romesco i mongetes del ganxet
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de rèmol d'uns 300 grams cadascun (aproximadament)
- Romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de conyac
- Sal
- Julivert picolat
- Pebre negre en pols
- 400 grams de mongetes del ganxet cuites
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, el calentem i l'encenem.
Seguidament, afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix i seguim remenant.
Deixem que arrenqui el bull durant uns dotze minuts, i tot seguit afegim els talls de rèmol salpebrats i deixem que coguin fins que estiguin cuits al nostre gust.
Tot seguit afegim les mongetes, i amb l'ajud de les nanses donem unes sacsejades i deixem que cogui tot el conjunt uns dotze minuts més, ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho podrem treure a taula amb uns estalvis a sota, per no cremar les estovalles.
Comparteix aquesta recepta: