Rèmol amb romesco i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre talls de rèmol d'uns 300 grams cadascun (aproximadament)
  • Romesco [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Un got de conyac
  • Sal
  • Julivert picat
  • Pebre negre en pols
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, el calent em i l'encenem.
Seguidament, afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix i seguim remenant.
Deixem que arrenqui el bull durant uns dotze minuts, i tot seguit afegim els talls de rèmol salpebrats i deixem que coguin fins que estiguin cuits al nostre gust.
Tot seguit afegim les mongetes, i amb l'ajuda de les nanses donem unes sacsejades i deixem que cogui tot el conjunt uns dotze minuts més, ho espolsem amb el julivert picat, i ja ho podrem treure a taula amb uns estalvis a sota, per no cremar les estovalles.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: