Rèmol amb romesco i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de rèmol d'uns 300 grams cadascun (aproximadament)
- Romesco
- Fumet de peix
- Un got de conyac
- Sal
- Julivert picat
- Pebre negre en pols
- 400 grams de mongetes del ganxet cuites
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, el calent em i l'encenem.
Seguidament, afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix i seguim remenant.
Deixem que arrenqui el bull durant uns dotze minuts, i tot seguit afegim els talls de rèmol salpebrats i deixem que coguin fins que estiguin cuits al nostre gust.
Tot seguit afegim les mongetes, i amb l'ajuda de les nanses donem unes sacsejades i deixem que cogui tot el conjunt uns dotze minuts més, ho espolsem amb el julivert picat, i ja ho podrem treure a taula amb uns estalvis a sota, per no cremar les estovalles.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1264 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.