Pollo al vino tinto con verduras

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollo troceado
  • 500ml de vino tinto
  • 2 lonchas de beicon
  • 1 cebolla
  • 1 zanahoria
  • 2 dientes de ajo
  • ½ vaso de guisantes congelados
  • ½ pimiento rojo
  • 2 cucharadas de harina
  • 1 cucharadita de tomillo y romero
  • Aceite
  • Sal
  • Pimienta

4 racions

Utensilis

cazuela
tabla para trocear
cuchara de madera
cuchillo

Elaboració

Salpimentar el pollo. Pela los ajos y trocea la cebolla y el pimiento. Pela la zanahoria y córtala en rodajas. Calienta un poco de aceite en una cazuela y saltea el panceta, la cebolla y los guisantes durante unos cuatro minutos y retíralos. Dora el pollo en la misma cazuela durante 10 minutos. Añade la harina y dale unas vueltas. Agrega las hierbas y los dientes de ajo enteros y riégalo todo con el vino. Tapa la cazuela y cuécelo durante 1 hora y 15 minutos a fuego suave. Añade la panceta y el resto de las verduras y prosigue la cocción unos cinco minutos mas.

1h 50min

Notes

Si añades una cucharada de azúcar, la carne quedará más sabrosa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: