Pollastre estofat amb llagosta o llamàntol a l'estil pescador

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Una paella gran
Un pot per la batedora
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament amb l'ajud d'un ganivet, tallem el cap de la llagosta o llamàntol en dues meitats a lo llarg, i amb l'ajud d'una cullera buidem tot el corall i el fiquem en el pot de la batedora.
Seguidament, tallem la llagosta o el llamàntol a rodelles d'un dit de gruix aproximadament, les sofregim uns set minuts juntament amb el cap, en una paella amb oli, ho flamegem i ho reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el pollastre salpebrat juntament amb la ceba picolada, tres alls aixafats i una fulla de llorer.
Quan tot el conjunt és daurat, afegim el sofregit de tomàquet, el vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el fumet de peix i deixem que cogui a foc baix uns vint minuts.
A part, amb la batedora elèctrica fem una picada amb: pa fregit, julivert picolat, un all pelat,un grapat d'ametlles torrades, un raig d'anís sec o aiguardent, mig got de fumet de peix, una cullerada de xocolata, i el corall de la llagosta o llamàntol que ja tenim en el pot de la batedora.
Tot seguit, passem la batedora i ho afegim a la cassola amb el pollastre. Seguidament, afegim el cap i les rodelles de la llagosta o el llamàntol, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt uns dotze minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se