Escalopes de "foie gras" a la Richelie
Categoria: Carns
(estofat)
Dificultat: Fàcil
Valoració:
La xarxa social de cuina en català |
Receptes de cuina de Fernanda Bausili
Escalopes de "foie gras" a la RichelieCategoria: Carns
(estofat) Fetge de porc al vi rosatCategoria: Carns
Faves amb cansalada fumadaCategoria: Altres
(estofat) Xarop de magranaCategoria: Begudes
Goulash cuit en olla a pressióCategoria: Carns
(estofat) Galetes amb cireres confitadesCategoria: Postres i dolços
Entremesos de gambesCategoria: Amanides i plats freds
(amanida) Tomàquets farcits amb peixos i mariscCategoria: Amanides i plats freds
(amanida) Amanida d'alvocats, fulles verdes, maduixes i ametllesCategoria: Amanides i plats freds
(amanida) Compota de poma merengadaCategoria: Postres i dolços
|